Skip to content
Nieuwsbericht

Gratis sombarometer bij twee of meer barometers in je abonnement

Heb je meerdere vestigingen of locaties en wil je ieder jaar dezelfde barometers optellen voor een totaalplaatje? Gebruik daarvoor de automatische sombarometer. Nu krijg je standaard gratis een automatische sombarometer in je abonnement als je twee of meer barometers hebt.

Eén keer instellen en alles wordt automatisch bij elkaar opgeteld

In de sombarometer stel je in welke barometers je wilt optellen. Vervolgens worden alle jaren van die bronbarometers gesommeerd. Als je aanpassingen maakt in de bronbarometers wordt dit ook direct doorgevoerd in de sombarometer. Die is dus altijd actueel.

Zelfde functionaliteiten als losse barometers

Met de sombarometer kun je bijna alles wat je gewend bent om met losse barometers te doen, zoals:

Voorbeeld sombarometer

De sombarometer telt ook gegevens op waarvan je de titel en eenheid kunt wijzigen (zoals productie omvang bij bedrijfsgegevens of bij Overige CO2‑bronnen). Als titels en/of eenheden niet overeenkomen combineert hij ze (‘lunches’ + ‘maaltijden’ wordt in de som ‘lunches + maaltijden’).

De automatische sombarometer is standaard inbegrepen bij een abonnement met twee of mee barometers

De eerste sombarometer is gratis inbegrepen bij een abonnement als je meer dan één barometer hebt. Je kunt nog meer sombarometers toevoegen (bijvoorbeeld voor regio’s), daar moet je dan wel je abonnement voor uitbreiden.

Lees meer over de Sombarometer in de online hulpgids.

Aanmelden

Starten met Milieubarometer

Gelijk aan de slag? Dat kan. Sluit vandaag nog een abonnement af en start met het invullen van je gegevens.

Meld je nu aan

Milieubarometer voert nieuwe milieuprijzen CE Delft door

Dit jaar zijn de nieuwe milieuprijzen die CE Delft in 2023 heeft gepubliceerd doorgevoerd in de Milieubarometer. Zo zorgen we ervoor dat de tool up-to-date blijft met de ontwikkelingen in de wetenschap en politiek. Maar waarom is dit belangrijk? En hoe zit het precies met de milieuprijzen?

11 maart 2024 / Nieuwsbericht / Lees Verder

Jaarlijkse update CO2-factoren 2024

22 januari 2024 vond de jaarlijkse update plaats van de CO2-emissiefactoren op www.co2emissiefactoren.nl. De wijzigingen zijn op 5 en 19 februari doorgevoerd in de Milieubarometer. Voor Milieubarometergebruikers is het handig om de belangrijkste wijzigingen te weten.

19 februari 2024 / Nieuwsbericht / Lees Verder

Betekenis CO2 en het effect op het klimaat

Als je werkt aan het verduurzamen van je organisatie kun je niet om CO2-reductie heen. Maar wat is de betekenis van CO2, hoe heeft het effect op het klimaat en waarom moeten we onze uitstoot reduceren?

12 januari 2024 / Tips / Lees Verder