Skip to content
Ondersteuning

Basiscursus

Wil je effectief aan de slag met het opstellen van een CO₂-footprint, het monitoren van de milieuscore of het nemen van maatregelen? Meld je dan aan voor de basiscursus van Stimular.

Basiscursus milieubarometer

Wil je effectief aan de slag met het opstellen van een CO₂-footprint, het monitoren van de milieuscore of het nemen van maatregelen? Dan is de basiscursus een goede plek om beter te leren werken met de Milieubarometer. Meld je hier aan voor de cursus.

Wat kun je tijdens de cursus verwachten?

Er komen diverse onderwerpen aanbod zodat je zelfstandig aan de slag kunt:

Voor wie is de basiscursus bedoeld?

De basiscursus is voor gebruikers die meer willen weten over het invullen van gegevens en analyseren van de milieu- en CO₂-grafieken. Het is belangrijk dat je in jouw Milieubarometeraccount zoveel mogelijk gegevens hebt ingevuld. Dit zorgt ervoor dat je de meeste uit de cursus kunt halen. Mocht je al meer ervaren zijn met deze onderdelen dan is het er ook een cursus doelen en dashboard waarin je meer over doelgrafieken, doelendashboard en rapporten leert.

Liever 1-op-1 begeleiding? Wij bieden ook een coachingstraject voor persoonlijke begeleiding.

Data basiscursussen

Er worden regelmatig basis cursussen gegeven waar je je voor kunt aanmelden. De eerst volgende data zijn:

Praktisch

De cursus wordt gegeven op ons kantoor in Rotterdam (Botersloot 177) van 09:30 tot 12:30 uur. Aansluitend lunchen we samen met de adviseurs van Stimular. Kosten zijn € 245,- (excl. btw) per deelnemer, inclusief lunch. Voor de online cursussen zijn de kosten € 235,- (excl. btw) per deelnemer.

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan de cursus de milieurelevante bedrijfsgegevens verzamelt en je de Milieubarometer voor zo ver als mogelijk invult om vast bekend te raken met de Milieubarometer. In de online hulpgids staan diverse uitlegvideo’s die je helpen bij het invullen van de gegevens. Je zult ongeveer 1 á 2 uur nodig hebben voor deze voorbereiding op de cursus.

Aanmelden

Milieubarometer basiscursus

Stuur een mail met daarin je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, factuur(e-mail)adres en indien nodig inkoopordenummer en de cursusdatum. Geef in de mail ook aan of je akkoord gaat met de cursusvoorwaarden cursusvoorwaarden

Meld je aan via de mail door te mailen naar mail@stimular.nl of door direct een mail te sturen via onderstaande knop.

Meld je aan via de mail
Ondersteuning

Hulp nodig?

We helpen je graag door middel van 1-op-1 coaching of door een van onze cursussen. Weet je het niet zeker? Je kunt altijd contact opnemen met de helpdesk voor al je vragen.

Bekijk de mogelijkheden
De cursus was erg nuttig, ik word enthousiast over alle mogelijkheden die de Milieubarometer biedt.
Margarita Vossen, De Groene Huisarts
FAQ

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een antwoord, en staat jouw vraag er niet bij? Kijk dan eens op onze FAQ overzichtspagina.

Moet ik perse een cursus doen om met de Milieubarometer te kunnen werken?

Nee hoor, het is een echt DIY instrument, de meerderheid van de gebruikers gaan zelfstandig aan de slag.

Wie komen er op Milieubarometer cursus?

Beheerders van grote organisaties, nieuwe beheerders in een bestaand abonnement, digibeten en mensen die een stok achter de deur nodig hebben. Het is dus heel verschillend!