Skip to content
Standaarden

Milieuthermometer Zorg

De Milieubarometer is zeer geschikt om in te zetten als monitoringsinstrument bij de Milieuthermometer Zorg, hét duurzaamheidskeurmerk voor ziekenhuizen en zorglocaties.

Eisen en keuzepunten die je met de Milieubarometer kunt behalen

Met de Milieubarometer kun je makkelijk(er) voldoen aan eisen en keuzepunten uit de Milieuthermometer Zorg. De belangrijkste zijn:

Speciaal aanbod voor certificaathouders

Certificaathouders Milieuthermometer mogen zolang het certificaat geldig is, onbeperkt gratis gebruik maken van de Milieubarometer. De kosten daarvan zijn inbegrepen in de certificatiekosten.

Aanmelden

Gratis Milieubarometer via MPZ

Ben je lid van Milieu Platform Zorgsector? Dan kun je gratis de Milieubarometer starten en het branchegemiddelde naast jouw eigen grafiek en kengetallen zetten.

Meld je gratis aan
GGZ Delfland gebruikt de Milieubarometer al een paar jaar. Ik vind de tool erg gebruikersvriendelijk en eenvoudig maandelijks in te vullen. De Milieubarometer maken het verbruik inzichtelijk en de grafieken en tabellen zijn prima in te voegen in een jaarverslag.
Annie Dijkshoorn, milieucoördinator, GGZ Delfland
FAQ

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een antwoord, en staat jouw vraag er niet bij? Kijk dan eens op onze FAQ overzichtspagina.

Ben ik klaar voor een certificaat als ik de Milieubarometer invul?

Nee, de Milieubarometer ondersteunt alleen bij een aantal CO2 en milieu-onderdelen van certificaten.

Kan ik de auditor mee laten kijken in de Milieubarometer?

Ja, dat kan zeker. Er is geen limiet op het aantal gebruikers binnen een account en door de auditor alleen ‘leesrechten’ te geven kan hij meekijken.