Skip to content
Verduurzamen

Monitoren en bijsturen

Lukt het om de impact te verlagen? Door jaarlijks de balans op te maken zie je snel op welke onderdelen van je bedrijfsvoering je moet bijsturen.

Jaarlijks de balans opmaken

Lukt het om de impact van jouw bedrijf of organisatie te verlagen? Door jaarlijks de balans op te maken zie je snel op welke onderdelen van je bedrijfsvoering je moet bijsturen.

Je doorloopt de volgende stappen:

Voortgang zien ten opzichte van je doelen

Meerjarengrafieken van CO₂-uitstoot en milieu-impact

In de meerjarengrafieken van CO₂-uitstoot of milieu-impact zie je snel of er een dalende lijn te zien is. Je kunt inzoomen per activiteit, zodat je snel ziet waar je moet bijsturen. Behalve nieuwe jaren kun je ook oudere jaren toevoegen om de lijn vanuit het verleden door te trekken.

Doelgrafieken met stoplichtkleuren

Na het invullen van je gegevens zie je de voortgang in de doelgrafieken.

Dashboard van jouw resultaten op je duurzaamheidsdoelen

Doelendashboard

Op het doelendashboard staan alle scores van alle gestelde doelen. Je ziet aan de stoplichtkleuren of je je ambities haalt. Je kunt de indeling, volgorde en teksten van je doelen aanpassen aan je eigen wensen.

Toe aan de volgende stap?

Aan de slag met: Intern en extern communiceren

Aanmelden

Starten met Milieubarometer

Gelijk aan de slag? Dat kan. Sluit vandaag nog een abonnement af en start met het invullen van je gegevens.

Meld je nu aan
Ik heb net de Milieubarometer weer ingevuld. De rapportagemodule is een waardevolle verbetering van de barometer; ziet er goed uit!
Harry Sep, Trappenfabriek Vermeulen
FAQ

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een antwoord, en staat jouw vraag er niet bij? Kijk dan eens op onze FAQ overzichtspagina.

Kan ik oude jaren invoeren?

Ja, je kan zoveel jaren in de Milieubarometer toevoegen als nodig is. Er is geen maximum, je kan altijd cijfers invoeren en aanpassen.

Kan ik mijn CO₂-footprint vergelijken met die van andere organisaties?

Als er voor jouw branche een branchegemiddelde beschikbaar is in de Milieubarometer kun je zowel kengetallen als de CO2 en milieugrafiek vergelijken met jouw branche.

Buiten de Milieubarometer kun je jouw CO₂-footprint ook vergelijken met organisaties die hun CO₂-footprint openbaar hebben gemaakt, zie de pagina met openbare CO₂-footprints.