Skip to content
Ondersteuning

Coaching

Kijk je liever samen met een duurzaamheidsexpert naar hoe je de tool voor jouw bedrijf of organisatie kunt inzetten? Meld je dan aan voor het coachingstraject.

Coaching Milieubarometer

Kijk je liever samen met een duurzaamheidsexpert naar hoe je de tool voor jouw bedrijf of organisatie kunt inzetten? Bijvoorbeeld omdat je bezig bent met een CO₂-footprint, vervoersanalyse of duurzaamheidsrapportage. Of je hebt behoefte aan wat persoonlijke begeleiding. Onze adviseurs helpen je graag middels ons coachingstraject. Meld je hier direct aan voor het traject.

Inhoud coachingstraject

Je start het traject met het volgen van de Milieubarometerbasiscursus. Mocht je de cursus al gevolgd hebben dan kun je de coaching sessie los volgen. In deze sessie ga je met een duurzaamheidsadviseur:

De coaching is direct na de cursus bij Stimular op kantoor, of op een later moment via Teams. Je kan zelf kiezen wat jou het beste uitkomt!

Prijs en voorwaarden

Het coachingstraject, incl. Milieubarometercursus kost € 395,- (excl. BTW, voor 1 persoon).
Als je al eerder een Milieubarometercursus gevolgd hebt kost een los coachingstraject € 200,- (excl. BTW).

Aanmelden coaching

Stuur een mail met daarin:

Ondersteuning

Hulp nodig?

We helpen je graag door middel van 1-op-1 coaching of door een van onze cursussen. Weet je het niet zeker? Je kunt altijd contact opnemen met de helpdesk voor al je vragen.

Bekijk de mogelijkheden
Bedankt voor de tips en aanwijzingen uit de Milieubarometercheck. Ze hebben mij duidelijk meer inzicht gegeven in de Milieubarometer. De aanpassingen heb ik doorgevoerd en de vraag naar de benodigde extra informatie heb ik uitgezet bij de betreffende collega’s.
Mirjam Huisman, BovenIJ Ziekenhuis
FAQ

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een antwoord, en staat jouw vraag er niet bij? Kijk dan eens op onze FAQ overzichtspagina.

Kan ik iemand inhuren om de Milieubarometer in te vullen?

Niet iemand van Stimular, het invullen moet je echt zelf doen. We hebben wel een cursus om erbij te helpen maar we hebben op het moment niet de capaciteit om hier 1-op-1 in te begeleiden.
Je kan wel kijken of een adviesbureau bij jou in de buurt je verder kan helpen.