Skip to content
Ondersteuning

Cursus Doelen en dashboard

Leer alles over doelgrafieken, het doelendashboard en de rapportagetool in onze verdiepende cursus voor een effectievere inzet van de Milieubarometer.

Cursus doelen en dashboard

Wil je meer halen uit de Milieubarometer? In deze verdiepende cursus leren we je alles over doelgrafieken, het doelendashboard en de rapportagetool. Na deze cursus weet jij hoe je de data van deze tool inzet om een eenvoudige rapportage te creëren en te gebruiken voor je interne en externe communicatie. Zo kun je werken aan een effectieve verduurzaming van je bedrijf or organisatie. Meld je direct aan voor de cursus.

Wat kun je tijdens de cursus verwachten?

Tijdens deze cursussen leer je op verschillende manieren hoe je doelmatig aan de slag kunt met de Milieubarometer. We behandelen de volgende onderwerpen tijdens de cursus:

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus Doelen en Dashboard is voor gebruikers die hun milieugegevens hebben ingevuld in de Milieubarometer en die nu aan de slag willen met rapportage en doelen stellen. Je wilt rapporten uit de Milieubarometer halen om te gebruiken voor interne en externe communicatie. Je wilt de doelgrafieken en het doelendashboard toepassen zodat deze effectief bijdragen aan het proces van verduurzaming in jullie bedrijf.

Liever één op één begeleiding?
Bekijk ons aanbod voor coaching

Data cursussen

Stuur ons een mail om een datum te plannen

Praktisch

De cursus wordt gegeven op ons kantoor in Rotterdam (Botersloot 177) van 09:30 tot 12:30 uur. Aansluitend lunchen we samen met de adviseurs van Stimular. Kosten zijn € 245,- (excl. btw) per deelnemer, inclusief lunch. Voor de online cursussen zijn de kosten € 235,- (excl. btw) per deelnemer. De cursus gaat door bij minimaal vier aanmeldingen.

Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt met de Milieubarometer en je ter voorbereiding al wat doelstellingen hebt geformuleerd op het gebied van milieu, duurzaamheid en/of MVO. Ook kun je ter voorbereiding de uitlegvideo’s over het doelendashboard in de online hulpgids bekijken, maar dit is niet noodzakelijk. Je zult ongeveer 1 á 2 uur nodig hebben voor deze voorbereiding op de cursus.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met je doelen in de Milieubarometer? Eerder organiseerde Stimular een webinar ‘Duurzaamheid meetbaar en zichtbaar maken’, als opwarmer voor deze Milieubarometercursus. Je kunt hier het webinar bekijken.

Aanmelden

Milieubarometer cursus doelen en dashboard

Stuur een mail met daarin je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, factuur(e-mail)adres en indien nodig inkoopordenummer en de cursusdatum. Geef in de mail ook aan of je akkoord gaat met de cursusvoorwaarden cursusvoorwaarden

Meld je aan via de mail
Ondersteuning

Hulp nodig?

We helpen je graag door middel van 1-op-1 coaching of door een van onze cursussen. Weet je het niet zeker? Je kunt altijd contact opnemen met de helpdesk voor al je vragen.

Bekijk de mogelijkheden
Door de cursus Doelen & dashboard weet ik nu hoeveel ik met onze Milieubarometer kan doen. Tijdens de rondleiding en oefeningen in het instrument leer je snel hoe het werkt. Nu kan ik de Milieubarometer optimaal gebruiken voor rapportage over de duurzaamheid van ons bedrijf.