Skip to content
Ondersteuning

Incompany

Heeft jouw organisatie of bedrijf behoefte aan een maatwerk cursus? Tijdens de Incompany cursus is er meer ruimte voor maatwerk en het behandelen van specifieke situaties. Na het volgen van de training kun je samen met je team effectief aan de slag met de Milieubarometer.

Incompany cursus

Heeft jouw organisatie of bedrijf behoefte aan een maatwerk cursus om de Milieubarometer onder de knie te krijgen? Tijdens de Incompany cursus is er meer ruimte voor maatwerk en het behandelen van specifieke situaties. Na het volgen van de training kun je samen met je team effectief aan de slag met de Milieubarometer.

Inhoud incompany cursus

Bij de Incompany Cursus staat het gebruiken en benutten van de Milieubarometer in jouw organisatie centraal.
We gaan aan de slag met:

In deze cursus is ook ruimte om in te gaan op specifieke vragen die voor jouw organisatie van belang zijn.

Prijs en voorwaarden

Een Incompany cursus kost € 945,- (excl. BTW en reiskosten) en duurt 3 uur. Zie ook de cursusvoorwaarden.

Meld je aan voor de Incompany cursus

Stuur een mail of bel voor meer informatie (010 238 28 28). Houd er rekening mee dat het tot drie maanden kan duren voordat de incompany cursus wordt gegeven.

Ondersteuning

Hulp nodig?

We helpen je graag door middel van 1-op-1 coaching of door een van onze cursussen. Weet je het niet zeker? Je kunt altijd contact opnemen met de helpdesk voor al je vragen.

Bekijk de mogelijkheden
Ik merk dat na de incompany-cursus het enthousiasme voor de Milieubarometer echt is overgeslagen en ze het hier leuk vinden om aan de slag te gaan met het invullen!