AANBOD MILIEU PLATFORM ZORGSECTOR
VOOR GRATIS ABONNEMENT OP DE MILIEUBAROMETER

De Vereniging Milieu Platform Zorgsector biedt haar leden een gratis startabonnement op de Milieubarometer aan.

De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieukosten en milieuprestaties van een bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen. Het instrument bevat diverse besparingstips op het gebied van o.a energie, vervoer en afval. Op www.milieubarometer.nl kunt u meer informatie vinden.

MPZ wil graag met haar leden samenwerken. Meten is weten en daarom schenkt MPZ u een gratis startabonnement op dit handige online meetinstrument.

Het aanbod

  • Als uw instelling lid is van MPZ, draagt MPZ alle kosten voor een startabonnement op de Milieubarometer t.w.v. € 198 (excl. BTW, prijspeil 2021), geldig tot en met 31-12-2022;
  • Na bevestiging van uw aanmelding krijgt u direct toegang tot uw Milieubarometer;
  • Indien u de Milieubarometer voor extra vestigingen wilt gebruiken kunt u uw abonnement uitbreiden en extra Milieubarometers aanmaken. Gedurende de startperiode worden de kosten van deze uitbreidingen ook door MPZ betaald;
  • Het startabonnement wordt op 1-1-2023 omgezet in een doorlopend jaarabonnement;
  • De abonnementskosten zijn vanaf deze datum voor uw eigen rekening. Ze bedragen € 75 (excl. BTW, prijspeil 2021) per Milieubarometer per jaar;
  • Ruim voor afloop van het startabonnement krijgt u een e-mail. Mocht u geen gebruik meer willen maken van de Milieubarometer dan kunt u het abonnement tot 31-12-2022 (digitaal) opzeggen;
  • De gegevens die u in de Milieubarometer invoert zijn vertrouwelijk. De gegevens kunnen niet door MPZ of derden worden ingezien. MPZ krijgt wel bericht dat u zich geabonneerd heeft en kan bij u informeren naar uw ervaringen.

Voor certificaathouders Milieuthermometer Zorg is het Milieubarometerabonnement gratis zolang het certificaat geldig is.

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Voor vragen over dit aanbod kunt u contact opnemen met dhr. Adriaan van Engelen (010 – 24 50 303).

Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828, maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).

Help
English - Nederlands