Dit is een instrument van Stimular

Milieubarometer

Colofon

Deze website is eigendom van Stichting Stimular, de werkplaats voor Duurzaam Ondernemen. Hieronder vind je onze contactgegevens en de voorwaarden waaronder je teksten van deze website kunt overnemen.

Contactgegevens

Stichting Stimular
Botersloot 177
3011 HE Rotterdam
010 – 238 28 28
mail@stimular.nl
www.stimular.nl

Copyright

Deze website is van Stichting Stimular. Stimular staat voor verspreiding van kennis en praktische instrumenten naar het midden- en kleinbedrijf en instellingen die daarmee vergelijkbaar zijn. Stimular juicht het dan ook toe als een andere organisatie haar informatie overneemt, maar hanteert daarbij wel de volgende spelregels.

Eigen gebruik

Informatie van deze site is vrij te gebruiken binnen eigen bedrijf of instelling.

Zakelijke of commerciële doeleinden

Voor zakelijke of commerciële doeleinden is het niet toegestaan informatie van deze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming van Stimular vooraf.

Journalistieke doeleinden

  • Bij overname van kleine stukjes (tot 250 woorden) willen we vermelding van de bron ‘Bron: www.milieubarometer.nl’.
  • Bij overname van een iets groter stukje (tussen de 250 en 500 woorden) willen we de vermelding ‘Bron: Stichting Stimular. Stimuleren van duurzaam ondernemen in het MKB. www.milieubarometer.nl en www.stimular.nl’
  • Bij het overnemen van uitgebreide informatie (meer dan 500 woorden) willen we graag dat je vooraf met ons contact opneemt (u kunt bellen naar Marlies Peschier, 010 – 238 28 28).