Barometers

Via beheer barometers kan je eigenschappen van barometers en barometerjaren aanpassen, nieuwe toevoegen, jaren optellen en nog veel meer. Het barometer beheer is alleen toegankelijk voor beheerders van de Milieubarometer. Via het gebruikersbeheer kan de beheerder de rechten per gebruiker aanpassen. Hieronder staan de opties op een rijtje verdeeld over:

Barometer toevoegen

Je kunt je abonnement uitbreiden met meer barometers (bijvoorbeeld voor andere vestigingen).

Barometer(s) beheren

Bij het starten van je abonnement is automatisch een barometer aangemaakt met als titel de bedrijfsnaam en met een voorselectie gebaseerd op de gekozen branche. Je zit daar niet aan vast. Hieronder lees je alle opties voor barometer beheer.

Start in Beheer>barometers en kies een barometer door op de barometer titel in het barometer overzicht klikken of in het linker menu. Je kunt dan:

Let op (1) Een verwijderde barometer kan niet teruggehaald worden.
Let op (2): We verkleinen je abonnement niet automatisch als je een barometer verwijdert want dan zou je geen nieuwe barometer kunnen toevoegen. Je abonnement verkleinen kan bij Beheer>Abonnement

Barometerjaren beheren

Een nieuwe barometer start met ‘vorig jaar’. Je zit daar niet aan vast.
Hieronder lees je alle opties om barometerjaren te beheren.

Per barometer

Start in Beheer>barometers en kies een barometer via de titel of in de kantlijn. Je kunt dan:

Bij meerdere barometers

Drie functies zijn vooral interessant voor abonnementen met meerdere barometers. Ga naar Beheer>barometers dan vind je deze functies linksboven.

Let op! Een gemiddelde of som moet je in een barometer plaatsen. Dat gebeurt meestal in een aparte ‘totaal-barometer’. Hiervoor heb je dus een barometer meer nodig dan het aantal vestigingen.