Help

MVO-balans

Met de Milieubarometer breng je jouw milieuprestatie in beeld. Met de MVO-balans zet je een stap verder op het pad van Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door te focussen op de belangrijkste (ken)getallen uit jouw Milieubarometer. De MVO-balans maakt van deze (ken)getallen grafieken met een doellijn. Zo maak je jouw ambitie op het gebied van "Planet" behapbaar en meetbaar. Je kunt in de MVO-balans alle milieu-indicatoren koppelen met de uitkomsten van de Milieubarometer (kengetallen, milieuscore, CO2-footprint)

Je kunt dit dan in de MVO-balans uitbreiden naar "mens" en "maatschappij" en ook die thema's vertalen naar relevante indicatoren voor jouw bedrijf. De MVO-balans bevat een lijst met suggesties voor indicatoren op het gebied van Medewerkers en Maatschappij. Zo maak je een dashboard met de scores op alle door jou gekozen MVO-indicatoren. 

Als Milieubarometerbeheerder kan je per Milieubarometer een MVO-balans aanmaken. Via het gebruikersbeheer in de Milieubarometer kan je jouw collega's ook rechten geven op de MVO-balans(en).

Inloggen op de MVO-balans doe je met jouw Milieubarometer login.

Bekijk verder www.MVO-balans.nl voor meer informatie.